РІВНЕНСЬКИЙ МУЗИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

Рівненського державного гуманітарного університету

Новини

Музичного училища РДГУ

Хор "Пролісок" виступав у Натоліні

001
По запрошенню ректорату європейського коледжу "Натолін" (Варшава, Польща) хор школи педпрактики "Пролісок" (керівник Г.М. Рябоконь, концертмейстер Л.П. Депо) виступив з сольним концертом. Студенти коледжу гаряче аплодували хору після кожного номеру. Атмосфера була дружня і творча, учасники хору після концерту фотографувалися та обмінювалися враженнями з студентами коледжу та гостями. Виступ хору "Пролісок" у коледжі надовго залишиться в пам'яті учасників хору та студентів одного з найпрестижніших навчальних закладів Польщі.
002
003

Підготовлений - врятований

00108 листопада 2017 року згідно з Планом основних заходів цивільного захисту на 2017 рік проведене протипожежне об’єктове тренування з  теми «Дії керівного складу, працівників та студентів при виникненні пожежі в гуртожитку Рівненського музичного училища» з метою  перевірки та закріплення теоретичних  знань, умінь і навичок з цивільного захисту, відпрацювання всіма учасниками навчально-виховного процесу дій за планом реагування на надзвичайні ситуації.

Під час тренування відпрацьовувались дії керівного складу, сторожів у випадку виявлення пожежі, оповіщення та евакуації мешканців з гуртожитку, а також набуття практичних навичок під час гасіння умовної пожежі. Персонал  гуртожитку та навчальних корпусів взяв участь у гасінні умовної пожежі з практичним застосуванням порошкового вогнегаснику.

Професійну допомогу в організації і проведенні заходів цивільного захисту надали Віталій Сас та  Ігор Кільченко, майстри виробничого навчання циклу практичної підготовки Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області, які провели цільовий протипожежний інструктаж з усіма працівниками.

Директор училища Анатолій Бортнік подякував майстрам за надання кваліфікованої допомоги і побажав усім берегти себе, дотримуватись протипожежних правил та завжди зважати на безпеку.

Леоненко Тетяна, відповідальна за ЦЗ Рівненського музичного училища РДГУ

002


003

Творча зустріч з Ігорем Пилатюком

22 червня 2017 року у Рівненському музичному училищі  відбулась творча зустріч педагогічного колективу та студентів з ректором Львівської музичної академії ім. М.В. Лисенка професором кафедри скрипки, академіком, народним артистом України  Ігорем Михайловичем Пилатюком , після якої відбувся концерт магістрантів його класу Христини Котовські і Катерини Назаренко.

RLNMA004

Програма концерту

Христина Котовські

Й. П. Вестхоф. Сюїта для скрипки соло, І. Стравінський. Концерт для скрипки ІІІ-ІV ч., Сен-Санс. Етюд у формі вальсу.

Концертмейстер Наталія Зубко.

Катерина Назаренко

Й.С. Бах. Партита №1, Й.Брамс. Концерт ре-мажор І ч., Г.Венявський. Варіації на оригінальну тему.

Концертмейстер Петро Довгань.

RLNMA001 RLNMA002 RLNMA003

У творах епохи бароко виконавиці продемонстрували розуміння стилістики, текстову багатомірність, темброві та регістрові особливості звучання скрипки. Натомість скрипкові концерти виявили великі можливості скрипальок у відтворенні масштабних побудов, штрихову філігранність, барвисть, широку гаму динамічних відтінків.

Твори К. Сен-Санса та Г. Венявського показали досконалу віртуозність виконавиць у поєднанні з наспівністю інструменту, імпровізаційною свободою.

Слід  відмітити надзвичайно важливу роль концертмейстерів у проведенні концерту, які продемонстрували яскраву виконавську майстерність, прекрасну ансамблеву єдність із солістами.

Концерт засвідчив високу педагогічну майстерність професора І.М. Пилатюка, який ділиться своїм досвідом з учнями і відкриває перед ними професійні горизонти.

Концерт камерного хору "Київ"

18 квітня в актовій залі Рівненського музичного училища в рамках всеукраїнського турне відбудеться концерт камерного хору "КИЇВ".

Початок о 18:00

 

Aval_XorKyiv_poster_2

Концерт фортепіанної музики

22 березня відбувся незабутній концерт.

В музичне училище завітали аспіранти, викладачі Харківського національного університету мистецтв Олег Копелюк та Ігор Седюк (консультант - народна артистка України, професор Т. Вєркіна)

Неперевершене відчуття ансамблевої гри, філігранна техніка, море артистизму, різноманістність репертуару та багато незабутніх вражень від виступу.

Ми з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!!!

 

3244

 

123